Fellesnevner

 

Med sommerværet kommer også insektene – også innendørs. Jeg øver meg på å kommunisere med dem, og det går forbausende bra. Denne humla fikk beskjed om å sette seg rolig i hjørnet, så jeg kunne få åpnet vinduet og slippe henne ut. Det gjorde hun. Krabaten nedenfor derimot måtte bøte med livet, og fikk med seg en kollektiv beskjed til alle kjempeedderkopper om at de lever svært farlig på innsiden av disse veggene. Jeg er usikker på om alle fikk det med seg.

Jeg lever i den tro at vi har noe til felles med alt levende. Også insekter. Jeg liker for eksempel å være aktiv og fri, akkurat som humla. Jeg er systematisk, flink til å planlegge og kan være tålmodig som en edderkopp. Men da jeg gikk og samlet brunsnegler (173 i løpet av en time. Æsj.) tenkte jeg, – den teorien har sine begrensninger.

Men så trengte budskapet fra sneglen igjennom: «Jeg eter. Hele tiden.»
Den satt.

 

2016-05-12 09.50.57

 

 

(Innlegget er hentet fra bloggen Taletrengt)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.